BDSMblog.pl
  • Strona główna
  • Forum
  • Jak odkryłam ten świat
  • Galeria
  • Ogłoszenia BDSM
    • Logowanie
    • Załóż nowe konto
  • Kontakt

Strona główna › Fora › Forum › Kilka słów o mnie i o tym czemu szukam uległej (podkarpackie)

Oznaczony: #uległa #podkarpacie #podkarpackie #przemoc #seks #slut #spanking

• Ten temat ma 1 odpowiedź, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 2 lata, 5 miesięcy temu przez YoyciYoyci.
Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • 30 maja 2022 o 12:31 #2377
    SteppenwolfSteppenwolf
    Uczestnik

Witajcie!
    Klimat bdsm odkryłem nieco ponad dwa lata temu, wcześniej nie spodziewałbym się, że może mnie to pociągać. Okazało się, że tak i pomimo kilku partnerek, również będących w temacie, wciąż nie bardzo wiem co z tym począć.
    Moje partnerki były masochistkami, które oczekiwały z mojej strony przemocy zarówno fizycznej (lanie pasem po tyłku, plaskacze na twarz, krępowanie/wiązanie itp.) jak i psychicznej (wyzwiska, im wulgarniejsze i agresywniejsze tym lepsze). Spodobało mi się to, przede wszystkim poczucie władzy i tego, że gdy jest skrępowana to mogę od razu przejść do rzeczy 😉
    Równocześnie część z tych partnerek cierpiała na zaburzenia psychiczne jak borderline czy depresja, a co za tym idzie miewam wyrzuty sumienia bo dla mnie czynności opisane powyżej to teatr, udawanie na potrzeby stosunku. Dla nich zaś mogło być chyba w jakiś sposób szkodliwe, tak mi się przynajmniej zdaje. Co za tym idzie fajnie byłoby poznać kogoś, kto lubi takie rzeczy, a równocześnie traktuje je tak jak ja, dzięki czemu nie przyłożę ręki do ewentualnego pogłębienia się gorszej samooceny 😉
    Ten blog odkryłem gdy postanowiłem poszukać jakiejś stronki w temacie, gdzie byliby Polacy. Co do mnie samego zaś to studiuję w Rzeszowie dwa kierunki humanistyczne, interesuje mnie literatura piękna, filozofia, tenis, trochę piłka nożna. Gromadzę mnóstwo książek, w ostatnim czasie starsze wydania, często z pięknymi okładkami.
    Krótko mówiąc, jeśli ktoś czytał Prousta, to damska wersja Charlusa była ideałem ;D
    Pozdrawiam was serdecznie!
    PS. Z racji tego, że postrzegam siebie jako introwertyka to na grupowe spotkania nie pójdę. Raz, że drobny lęk społeczny, a dwa, że grupy generalnie mnie przytłaczają i męczą.

15 stycznia 2023 o 20:50 #2445
    YoyciYoyci
    Klucznik

Cześć, dziękuję że się tutaj odezwałeś.
    Bardzo interesujące jest to co napisałeś.
    Bardzo ważne jest aby znależć osobę, która ma podobne zainteresowania.
    Jak Ci idą poszukiwania?

• Autor
    Wpisy
Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Zaloguj się

Popularne opowiadania

• 1

Spanking opowiadania erotyczne BDSM

• 2

Lanie pasem po tyłku opowiadania i blog BDSM

• 3

Sadysta opowiadanie erotyczne

• 4

Opowiadania BDSM lubię dostawać lanie po tyłku

• 5

Analny koszmar

Ostatnio komentowane

• Anonim o Masochistka
  • PanBDSM o Strach ma wielkie oczy opowiadanie erotyczne
  • Anonim o Spanking opowiadania erotyczne BDSM
  • Sakura o Poranne lanie
  • Ania o Masochistka

O autorce bloga

Kategorie

• bdsm blog (41)
  • Jak odkryłam ten świat (2)
  • opowiadanie bdsm (32)

@2020-2021 BDSMblog.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone.

BDSMblog.pl
  • Strona główna
  • Forum
  • Jak odkryłam ten świat
  • Galeria
  • Ogłoszenia BDSM
    • Logowanie
    • Załóż nowe konto
  • Kontakt